CRESCENT polkupyörät netistä ja Helsingin myymälästä

Our Crescent range

 

Crescent electric wheelsSähköpyörä on täysin uusi tapa pyöräillä. Sitäkin pitää polkea, mutta voit aina nauttia myötätuuleen ajamisen keveydestä. Haluaisit ehkä ajaa työmatkasi hikoilematta tai kaipaat vetoapua raskaimpiin mäkiin? Uudet Crescent sähköpyörät on varustettu energiatehokkailla moottoreilla, joilla on kevyt mennä minne ikinä haluat. Katso Crescent -sähköpyörävalikoimamme tästä!

Historia

Crescentin historia alkaa Yhdysvalloista, Chicagosta, jossa pyöriä valmisti Western Wheel Works. Merkkiä on tuotu Ruotsiin vuodesta 1908 alkaen, vuodesta 1908 Crescentin pyöriä on valmistettu Ruotsin Varbergissa. Merkin pyörät suunnitellaan yhä Varbergissa, jossa osa malleista myös valmistetaan.

Ruotsalainen Harry Snell voitti Hollannissa vuonna 1948 maantiepyöräilyn maailmanmestaruuden, voittoa juhlistettiin pitkään Världsmästarcykel-brändätyillä maailmanmestaripyörillä.

 Crescentin menestys on alusta asti perustunut laadukkaiden pyörien valmistukseen, tästä laadusta ovat päässeet nauttimaan niin tavalliset pyöräilijät kuin aikansa parhaat kilpapyöräilijätkin.

 Crescentin historia on laatupyörien historiaa. Laatuun ovat vuosikymmenten ajan luottaneet niin tavalliset pyöräilijät kuin aikansa parhaimmat kilpapyöräilijätkin.

Nykyään Crescent on osa kansainvälistä Cycleurope-konsernia, konserniin kuuluvat myös mm. ruotsalainen Monark ja italialainen Bianchi.

 

 

Crescent fitness wheels

With Crescent's fitness wheels, wheelbikes and commute travel are lightweight, with powerful disc brakes and wide range of transmissions for wide range of transmissions. Katso valikoimamme Crescent -fitnesspyörämme tästä!

 

Crescent Standard castors

 

Aidot, klassiset pohjoismaiset mummikset ja pappikset, perinteisestä ulkonäöstään huolimatta pyörät on varustettu modernein osin ja ovat valmiina pyöräretkille ja työmatkoille. Katso Crescent -vakiopyörävalikoimamme tästä!