CRESCENT polkupyörät netistä ja Helsingin myymälästä

Crescent -pyörävalikoimamme

 

Crescent -sähköpyörät

Sähköpyörä on täysin uusi tapa pyöräillä. Sitäkin pitää polkea, mutta voit aina nauttia myötätuuleen ajamisen keveydestä. Haluaisit ehkä ajaa työmatkasi hikoilematta tai kaipaat vetoapua raskaimpiin mäkiin? Uudet Crescent sähköpyörät on varustettu energiatehokkailla moottoreilla, joilla on kevyt mennä minne ikinä haluat. Katso Crescent -sähköpyörävalikoimamme tästä!

Historia

Crescentin historia alkaa Yhdysvalloista, Chicagosta, jossa pyöriä valmisti Western Wheel Works. Merkkiä on tuotu Ruotsiin vuodesta 1897 alkaen, vuodesta 1908 Crescentin pyöriä on valmistettu Ruotsin Varbergissa. Crescent-pyörät suunnitellaan yhä Varbergissa, jossa osa malleista myös valmistetaan.

 

Ruotsalainen Harry Snell voitti Hollannissa vuonna 1948 maantiepyöräilyn maailmanmestaruuden, voittoa juhlistettiin pitkään Världsmästarcykel-brändätyillä "maailmanmestaripyörillä". Crescentin menestys on alusta asti perustunut laadukkaiden pyörien valmistukseen, tästä laadusta ovat päässeet nauttimaan niin tavalliset pyöräilijät kuin aikansa parhaat kilpapyöräilijätkin.

 

Crescentin historia on laatupyörien historiaa. Laatuun ovat vuosikymmenten ajan luottaneet niin tavalliset pyöräilijät kuin aikansa parhaimmat kilpapyöräilijätkin. Nykyään Crescent on osa kansainvälistä Cycleurope-konsernia, konserniin kuuluvat myös mm. ruotsalainen Monark ja italialainen Bianchi.

 

Crescent -fitnesspyörät

Crescentin fitness-pyörillä pyörälenkit ja työmatkat kulkevat kevyesti, malleissa on tehokkaat levyjarrut ja laajan välitysten skaalan mahdollistavat ulkovaihteistot. Katso Crescent -fitnesspyörävalikoimamme tästä!

 

Crescent -vakiopyörät

Aidot, klassiset pohjoismaiset mummikset ja pappikset, perinteisestä ulkonäöstään huolimatta pyörät on varustettu modernein osin ja ovat valmiina pyöräretkille ja työmatkoille. Katso Crescent -vakiopyörävalikoimamme tästä!