Endura -pyöräilyvaatteet ja asusteet Helsingin myymälästä ja verkkokaupastamme!

 

Endura PRO SL

 Endura on perustettu Skotlannissa vuonna 1993. Yritys on alusta asti valmistanut ikonsen aseman toiminnallisuudellaan ja kestävyydellään saavuttaneita tuotteita. Yrityksen sitoutuminen suorituskykyisten ja funktionalisten pyöräilyvaatteiden kehitystyöhön ja sen innovaatiokyky ovat nostaneet Enduran paikallisesta skotlantilaisesta merkistä maailmanlaajuiseksi brändiksi. Katso Endura-valikoimamme tästä!


PRO SL

Endura PRO SL

Endura on tehnyt yhteistyötä pyöräilyn huipputiimien ja –kuskien kanssa maantiellä, maastossa ja triathlonissa. Maantiepyöräilyssä läheinen kumppanuus Movistar Teamin kanssa on edistänyt Enduran tuotekehitys- ja valmistustyötä. Tämä on johtanut uskomattomiin suorituksiin, esimerkiksi Alex Dowsett:n tunnin ajon ennätykseen radalla, useisiin kansallisen tason aika-ajomestaruuksiin sekä moneen WorldTourin palkintosijoitukseen. Ajossa tapahtuvan testauksen lisäksi tuotteita testataan ja mitataan laboratorio-olosuhteissa aerodynaamisten ominaisuuksien, lämmönsiirron ja mukavuuden kehittämiseksi. Naisten maantiepyöräilyssä Endura tekee yhteistyötä Cervélo Bigla Pro Cycling Teamin kanssa joka on Suomessa tunnettu mm. Lotta Lepistön tallina kaudelle 2018 asti. Tuotekehitys- ja tutkimustyö ei hyödytä vain ammattilaisia, Movistar Teamin asusteiden ominaisuuksia on otettu käyttöön myös mm. Enduran Pro SL –sarjassa. Katso Endura Pro SL -tuotteemme tästä!

 

MT500

 Endura MT500

Lukuisia palkintoja voittanut MT500-sarja on Danny MacAskill:n ja Dan Atherton:n kaltaisten ammattilaisten luottovaate. Sarjan maastopyörätraileille kehitetyt asusteet sopivat erinomaisesti myös pyöräretkeilyn ja työmatkapyöräilyn vaatimuksiin.

 

Endura MT500

Sarjan takki on valmistettu  ExoShell60™ 3-kerroksisesta vedenpitävästä kankaasta jonka hengittävyysarvo on vedenpitävälle vaatteelle hurja 60,000 gm/m2/24hr. Vaate on PFC-vapaana myös ympäristöystävällinen. Tsekkaa kaikki Endura-takkimme tästä!HUMMVEE

Endura Hummvee -sarja

 Hummvee on Enduran ikoninen tuotesarja teknisiin pyöräilyasusteisiin heille joita ajatus lycraan pukeutumisesta ei kiinnosta. Sarjan vaatteet ovat tunnettuja kestävyydestään, sarjaa on tehty eri muodoissaan jo lähes 20 vuoden ajan. Sarjan shortsit on suunniteltu yhteistyössä lontoolaisten pyörälähettien kanssa ja se yleistyi nopeasti maastopyöräilijöiden keskuudessa hyvänä yleishousuna. Katso Hummvee-valikoimamme tästä!

 

SINGLETRACK

Endura Singletrack

Singletrack -sarja on syntynyt Skotlannin pitkillä poluilla, sarjasta löytyy sopivia tuotteita jokaisen trail-kuskin vaatimuksiin. Katso Endura Singletrack -valikoimamme tästä!

 

MTR

Endura MTR

Enduran MTR -sarja on luotu seikkailupyöräilyyn. Sarjan asusteet ovat kevyitä, pieneen tilaan pakattavia ja sopivat hyvin päiviä kestäville eeppisille pyöräretkille tai ihan vaan nopealle pyrähdykselle sille hienolle hiekkatiepätkälle. Katso Endura MTR -valikoimamme tästä!