Helkama -pyörät Helsingin myymälästä ja verkkokaupastamme!

 

Helkaman Hangon tehdas on Suomen suurin polkupyörätehdas.

Suomalainen Helkama jo vuodesta 1905

Helkama on vuonna 1905 perustettu kotimainen perheyritys. Oivat, Ainot, jopot ja muut legendaariset Helkama-mallit ovatkin olennainen osa suomalaisten elämää ja arkea. Omaa pyörätuotantoa yrityksellä on ollut Hangon tehtaassaan jo vuodesta 1953. Historiansa alusta alkaen Helkama on ollut synonyymi iloiselle liikkumiselle!

Helkaman tehtaalla valmistuu vuosittain osaavien ammattilaisten käsissä noin 25 000 pyörää. Jos pelkästään kaikki Hangossa tehdyt yli 400 000 jopoa laitettaisiin peräkkäin, yltäisi jono Hangosta Ouluun asti! Tehtaan tuotantoon kuuluu nykyään myös runsaasti sähköpyöriä sekä erikoispyöriä liikuntarajoitteisille ja vanhuksille. Tehtaan pitkien perinteiden lisäksi helkamalaiset ovat itsekin intohimoisia pyöräiijöitä.

Helkama SE10

Uudistunut monipuolinen sähköpyörä SE10 kaupunkiajoon, työmatkalle ja pidemmille pyöräretkille. SE10 tekee vaikutuksen niin muotoilullaan kuin varusteillaan; varmat hydrauliset levyjarrut edessä ja takana, säädettävä ohjainkannatin mukavan ajoasennon säätämiseen ja tehokkaat LED-valot. Keskiöön sijoitettu laadukas Shimano Steps moottori tekee ajotuntumasta samanlaisen kuin tavallisessa pyörässä. Tehokkaan 504Wh:n akun toimintasäde jopa 180km! Katso SE10-mallistomme tästä!

 

Kaikki Helkama-pyörät ovat Suomessa suunniteltuja, jokainen pyörän osa on valittu juuri kyseisen pyörän käyttötarkoitusta ajatellen ja tuotteet on kehitetty suomalaisiin oloihin. Helkama antaa polkupyörien rungoille 10 vuoden takuun. Jokainen Hangossa valmistettu pyörä saa mukaansa tekijänsä allekirjoituksella varustetun takuutodistuksen.

Helkama suunnittelee pyörät kestämään Pohjolan kovia sääolosuhteita ja suomalaisen pyöräilijän vaativia tarpeita. Tänä päivänä Helkama on ainoa edelleen tehdasmaisesti polkupyöriä Suomessa valmistava yritys. Pitkä kokemus näkyy myös ammattilaisten arvostuksessa, ja Helkama onkin Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen mukaan Suomen arvostetuin pyöräbrändi!

 

Suomalainen työ ja osaaminen

Design ja turvallisuus Liikkumisen iloa, kaiken kokoisille 

Suomalainen
työ ja osaaminen

Design
ja turvallisuus

Liikkumisen iloa,

kaiken kokoisille

Yli 110 vuoden kokemus pyöristä näkyy ja tuntuu

jokaisessa Helkamassa.

Suomalainen Helkama syntyy Hangon pyörätehtaalla.

Paras käyttömukavuus, turvallisuus ja upea

ulkonäkö vakiovarusteena.

Turvallista matkaa, uudella Helkamalla!

Sydämellä tehty Helkama tuo aitoa liikkumisen iloa

ja hyvää oloa kaikenikäisille.

 

Helkama XE8

Näpparä yleispyörä sekä asfaltille että lenkkipoluille. Pyörässä on laadukas Shimanon Steps sähkömoottori ja 418 Wh:n akulla päästään jopa 125 kilometriä ja vauhdin pysäyttää tarpeen vaatiessa tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut. Katso XE8-mallin tuotesivumme tästä!

 

Klassista muotoilua ja modernia teknologiaa

Pitkä kokemus polkupyöristä näkyy ja tuntuu jokaisessa Helkamassa. Tiesitkö, että Helkama on myös Suomen johtava sähköisen pyöräilyn asiantuntija? Merkin mallistossa on toistakymmentä sähäkkää sähköpyörää, joista löydät takuulla itsellesi sopivan menopelin.

 

Polkupyöriä, autoja ja kaapeleita

Helkaman perustajan Heikki J. Helkaman kauppiastoiminnasta alkanut työ on vuosien varrella haarautunut moneen suuntaan. Pyöriä valmistava, maahantuova ja markkinoiva Helkama Velox kuuluu Helkama Emotor -perheyrityskonserniin, samoin kuin kaapeleita valmistava Helkama Bica sekä maamme suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju Baiks. Helkama-yhtiöihin kuuluvat lisäksi Skodan maahantuontia sekä AVIS- ja Budget-autovuokrausta harjoittava Helkama-Auto sekä huolintaan ja autojen maahantuontikunnostuksiin erikoistunut Uuttera.