HÖVDING

Hövding 

 

 KAUPUNKIPYÖRÄILIJÄN TURVATYYNY

Hövding on maailman ensimmäinen pyöräilijöille kehitetty airbag. Hövding tunnistaa pyöräilijän liikkeen ja reagoi onnettomuuksiin 0,1 sekunnissa.  Täytyttyään turvatyyny peittää pään ja tukee niskaa antaen jopa 8 kertaa perinteistä kypärää paremman suojan. Katso tästä Hövding-valikoimamme!
 

 

Hövding

STAILAA HÖVDINGISI

Hövding -värikuoret

Muokkaa Hövding tyyliisi sopivaksi! Suojan kanssa voit muuttaa Hövdingisi tyyliä vastaamaan fiilistäsi, persoonallisuuttasi tai sopimaan päivän asuusi. löydät niin hillityn tyylikkäät kuin näkyvyyttäsi korostavatkin mallit. Valitsit minkä värin tai tyylin tahansa, kuoret ovat näppäriä irroittaa ja kiinnittää ja helppoja pestä. Katso tästä valikoimamme värilliset kuoret Hövding-kypäriin!

 


Hövding 
 


 HÖVDINGIN TARINA

 Ajatus uudenlaisesta pyöräilykypärästä syntyi Ruotsissa vuonna 2005, kun alle 15-vuotiaille pyöräilijöille säädettiin laissa kypäräpakko. Tästä alkoi keskustelu kypäräpakon laajentamisesta aikuisiin pyöräilijöihin. Kaksi teollisen muotoilun opiskelijaa, Anna Haupt ja Terese Alstin  päättivät kehittää kypärän jota olisi ilo käyttää – oli pakko tai ei. Opiskelijoiden lopputyönä syntyi pyöräilijän turvatyynyn konsepti.

 

 Miksi Hövding?

 

Hövdingin kehitys konseptista hyväksytyksi tuotteeksi kesti 7 vuotta. Nyt Hövdingejä on myyty jo yli 130 000 ja ne ovat suojanneet pyöräilijöitä yli 3000 onnettomuudessa. Käyttömukavuuden lisäksi Hövding on kypärään verrattuna erittäin turvallinen: Stanfordin yliopistossa 2016 tehtyjen testien mukaan, Hövding antaa jopa 8 kertaa perinteistä kypärää paremman suojan. Kuten muutkin pyöräilykypärät, Hövdingiä ei tule käyttää onnettomuuden jälkeen uudelleen.