TREK ROSCOE

 

 

Roscoe on 27,5+ -koon trail-tyyppinen jäykkäperämaasturi jolla on hauska ajaa maastopyöräilypoluilla. Jokaiseen sarjan malliin on valittu osat jotka auttavat uusia kuskeja kasvattamaan itseluottamustaan ja mahdollistavat hauskanpidon traililla myös kokeneemmille kuskeille. Pitävät plussakoon renkaat, laadukkaat osat ja mutkikkaille poluille suunniteltu runko tekevät sarjan pyöristä täydellisiä vaihtoehtoja maastopyöräilyn harrastajille.

  Trek Roscoe 6

Roscoe 6

Roscoe 6 tarjoaa ihanteellisen keinon maastopyöräilyn aloittamiseen uusille harrastajille, jotka haluavat pitää hauskaa poluilla. Siinä on vakaat, luottamusta herättävät plussakoon renkaat, töyssyjen ja juurien iskuja vaimentava joustohaarukka, laajan vaihdevalikoiman tarjoava voimansiirto sekä leikkisään ajoon sopiva runkogeometria, joka pitää pyörän hallinnan helppona teknisillä poluilla ja kiemurtelevalla singletrackillä.

 

 

Trek Roscoe 7

Roscoe 7

Roscoe 7 on semiläskeillä renkailla varustettu jäykkäperäinen. Luottamusta herättävät semiläskit 27,5+-koon renkaat, laadukas joustohaarukka ja helppokäyttöinen 1x-voimansiirto tekevät Roscoe 7:stä riittävän vakaan aloitteleville maastopyöräilijöille ja tarpeeksi leikkisän, jotta kokeneimmatkin revittelijät saavat sillä hymyn huulilleen.

 

 

Trek Roscoe 8

Roscoe 8

Roscoe 8 on jäykkäperäinen maastopyörä, joka sopii kaikille, jotka haluavat pitää kunnolla hauskaa maastopoluilla. Semiläskit 27.5+-renkaat, 1x12-vaihteinen voimansiirto ja 120 mm:n joustolla varustettu haarukka tekevät sillä ajamisesta huippukokemuksen kaikilla poluilla aina kovapintaiselta singletrackiltä irtomaan peittämille ajoalustoille. Tämä on rento, hauskaan trail-ajoon suunnattu maastopyörä, joka on varustettu huipputason osakokonaisuudella. Mallia on valikoimassamme myös oranssina.

 

Roscoe WSD –naistenmallit

 Trek Roscoe 8 WSD

Roscoe 8 WSD

 

Roscoe 8 WSD on ideaali jäykkäperämaasturi hauskaan maastoajoon.  Pitävät 27,5+-koon renkaat, luotettava 1x12 -voimansiirto ja 120 mm joustava etuhaarukka tekevät pyörästä hauskan ajaa polulla kuin polulla, nopealta singletrackiltä teknisempään tai pehmeämpään maastoon.  WSD-mallissa pyörän kontaktipisteet on valittu erityisesti naisille sopiviksi. Laadukkaat komponenttivalinnet viimeistelevät huippuluokan kokonaisuuden.

 

 Trek Roscoe -lastenmallit

 

Lasten Roscoe -mallit

Trek Roscoe 20

Roscoe 20

Roscoe 20 on semiläskeillä renkailla varustettu lasten maastopyörä, jolla ajaminen kasvattaa maastoajossa tarvittavaa itseluottamusta. Se pohjautuu aikuisten Roscoe-malleihin mutta on suunniteltu alusta alkaen lapsille. Pitävät 2.8” leveät renkaat ja 1x-voimansiirto tekevät Roscoesta ihanteellisen pyörän pienille vauhtihirmuille, jotka haluavat kehittää ajotaitojaan. Pyörä on sopivan kokoinen 114–132-senttisille ajajille. Mallia on valikoimassamme myös pinkkinä.Trek Roscoe 24

Roscoe 24

Roscoe 24 on semiläskeillä renkailla varustettu lasten maastopyörä, jolla ajaminen kasvattaa maastoajossa tarvittavaa itseluottamusta. Se pohjautuu aikuisten Roscoe-malleihin mutta on suunniteltu alusta alkaen lapsille. Pitävien 2.8″ leveiden renkaiden ja 1x-voimansiirron ansiosta Roscoe on ihanteellinen pyörä pienille vauhtihirmuille, jotka haluavat kehittää ajotaitojaan. Pyörä on sopivan kokoinen 127–160-senttisille ajajille. Mallia on valikoimassamme myös pinkkinä.