Toimitustavat

 

Toimitamme tuotteita Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Pienemmille tuotteille voit valita joko noudon myymälästämme (0,00 euroa), noudon postista (3,90 euroa), Matkahuollon bussipaketin (5,00 euroa) tai postin kotiinkuljetuksen (6,90 euroa). Isommat tuotteet, kuten polkupyörät, ovat joko noudettavissa myymälästä (0,00 euroa) tai Matkahuollon toimipaikoista (25,00 euroa). Huomioi, että tietyt tuotteet luovutetaan ostajalle ainoastaan paikan päällä myymälässä, jolloin siitä ilmoitetaan erikseen kyseisen tuotteen kohdalla.

Mikäli ostoksesi arvo ylittää 50 euroa, voi toimituksen saada ilmaiseksi valitsemalla toimitustavaksi "Nouto omasta postista". Voit myös halutessasi lisämaksusta (3,00 euroa) saada ostoksillesi postin kotiinkuljetuksen. Matkahuollon kautta tapahtuviin polkupyörätoimituksiin lisätään aina 25 euron toimituskulu joka on tilauskohtainen.

Fillarikellari.fi-verkkokaupassa ei ole vähimmäistilausrajaa.

Polkupyörät toimitetaan kasattuina ja säädettyinä, sinun tarvitsee ainoastaa kääntää ohjaustanko paikalleen. Pyörien kanssa tilatut tuotteet toimitetaan pyörän kanssa Matkahuollon toimipaikkaan.

Pääsääntöisesti tuotteet lähetetään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Pyrimme siihen, että tilaamasi tuote olisi perillä kahden arkipäivän kuluessa tilaamisesta. Ilmoitamme sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli toimitusaika eroaa selvästi normaalista. Asiakastilisi kautta voit seurata tilauksiasi ja lisätä toimitusosoitteita.

”Nouto myymälästä” lähetystavassa lähetyksesi on noudettavissa myymälästämme tunnin kuluttua, mikäli ostamiasi tuotteita on varastossa.

”Nouto omasta postista” lähetystavassa lähetyksesi on noudettavissa postista 1 - 4 työpäivän kuluessa tilauksesta ja saat sähköisen saapumisilmoituksen joko tekstiviestinä, sähköpostina tai iPost-kirjeenä.

”Postin kotiinkuljetus” lähetystavassa sinuun otetaan yhteyttä 1 - 3 työpäivän kuluessa tilauksesta ja sovitaan lähetyksen toimitusajankohdasta. Suuremmissa kaupungeissa toimitus on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset toimitetaan perille klo 14.00 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys.

”Matkahuollon bussipaketti” lähetystavassa lähetyksesi on noudettavissa Matkahoullon noutopisteestä pääsääntöisesti 2 - 4 työpäivän kuluessa tilauksesta.

Jos tuote ei ole heti lähetettävissä, esim. tilapäisesti loppu, voi toimitusaika olla pidempi.

Kaikki lähetyskulut sisältävät ALV:n.