Trek Wahoo

Trek Wahoo

 

Trek Wahoo on kevyt, yksinkertainen ja käytännöllinen lastenpyörä jolla on helppo ja hauska ajaa. Pyörän runko on Trekin kevyttä Alpha -alumiinia. Pyörän renkaat sopivat asvaltin lisäksi hyvin myös hiekkateille ja koville poluille. Pyörän kiekot on kiinnitetty Trekin ThruSkew -akseleilla, joista kiekko ei pääse irtoamaan vahingossa.

 Trek Wahoo -valikoimamme

Wahoo-sarjan pyörät on suunniteltu helpoiksi käyttää ja kevyiksi ajaa. Pyörä sopii niin koulumatkoille kuin perheen kanssa ajettaville pyöräretkillekin.

Trek Wahoo -valikoimamme 

1x8 -vaihteinen voimansiirto antaa laajan välitysten skaalan ja on yksinkertainen käyttää. Wahoo-sarjan pyöriä on saatavilla 20", 24" ja 26" kokoisina, jokaista monessa eri värissä.

 

Wahoo 20”

Trek Wahoo 20

Tämä pyörä on tarkoitettu 6–8-vuotiaille lapsille, joiden pituus on 114–132 cm.

Wahoo 20 on kevyt, yksinkertainen ja käytännöllinen lasten hybridipyörä, jonka avulla lapsesi saa jokaisesta ajokerrasta mahdollisimman paljon irti. Tämä monikäyttöinen pyörä tekee ajamisesta vaivatonta: Se on kevyt, ja se kulkee sujuvasti erilaisilla ajoalustoilla. Monipuolinen 1x8-voimansiirto pitää polkemisen mukavana kaikkialla minne lapsesi seikkailut johtavat. Katso tästä 20" Trek Wahoo -mallimme!

 

Wahoo 24”

Trek Wahoo 24

Tämä pyörä on tarkoitettu 8–12-vuotiaille lapsille, joiden pituus on 127–160 cm.

Wahoo 24 on kevyt, yksinkertainen ja käytännöllinen lasten hybridipyörä, jonka avulla lapsesi saa jokaisesta ajokerrasta mahdollisimman paljon irti. Tämä monikäyttöinen pyörä tekee ajamisesta vaivatonta: Se on kevyt, ja se kulkee sujuvasti erilaisilla ajoalustoilla. Monipuolinen 1x8-voimansiirto pitää polkemisen mukavana kaikkialla minne lapsesi seikkailut johtavat. Katso tästä Trek Wahoo 24 -valikoimamme!

 

Wahoo 26”

Trek Wahoo 26 -valikoimamme

Wahoo 26” sopii 135–168-senttisille ajajille. Pyörä on kevyt, yksinkertainen ja käytännöllinen lasten hybridipyörä, jonka avulla lapsesi saa jokaisesta ajokerrasta mahdollisimman paljon irti. Tämä monikäyttöinen pyörä tekee ajamisesta vaivatonta: Se on kevyt, ja se kulkee sujuvasti erilaisilla ajoalustoilla. Monipuolinen 1x8-voimansiirto pitää polkemisen mukavana kaikkialla minne lapsesi seikkailut johtavat. Katso tästä Trek Wahoo 26 -valikoimamme!